dinsdag 22 september 2009

Nederland zuiver

Albayrak wil neef-nicht huwelijken verbieden en Ter Horst gaat voetgangers controleren op alcoholgebruik. De term politiestaat dringt zich toch steeds meer op moet ik zeggen. Misschien hysterisch, maar god ik word dan ook hysterisch van het voortdurende verbieden, controleren, kleineren van burgers.
Het is ongewenst, gedwongen huwelijken van buitenlanders die mogelijk zieke kinderen krijgen of teveel immigratie, wie zal het zeggen, en vechtpartijen op straat of pissen tegen de muren of geluidsoverlast van lallende feestvierders. Het is niet helemaal duidelijk welk euvel nu weer moet worden aangepakt, en ik begrijp best dat het allemaal ver-schrik-ke-lijk is voor de slachtoffers of de samenleving in z’n totaliteit, tjonge je moet er toch niet aan denken onze vredige samenleving gaat aan straatpis en Turkse domme gansjes ten onder.
Ik begrijp alleen niet dat de vrijheid van zestien miljoen niet huwende, niet messentrekkende mensen daar maar weer voor terzijde geschoven moet worden.
Ik begrijp ook niet hoe je een verbod op neef-nichttrouwen, en een verbod op rondlopen met een neut op, gaat handhaven. Gaan we voortaan bij ieder huwelijk uitgebreid stamboomonderzoek doen? Dna-tests uitvoeren? Misschien is dat nog wel een idee, combineer de alcoholblaastest met een check op de familierelaties, ben je in één keer klaar. Als je de uitkomsten van al dat getest nou eens even bijschrijft op het excelsheet in de centrale database van vingerafdrukken, sofinummers en persoonsgegevens voldoet de overheid eindelijk aan haar belofte de administratieve lasten terug te dringen. Nu nog even wachten tot de PVV of Verdonk er een wet door krijgt die uitzetting mogelijk maakt van iedere vingerafdruk waaraan antecedenten verbonden zijn en hoezee! Eindelijk wordt Holland weer van de jongens van Jan de Wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten